Het leven gaat verder

Het is inmiddels vier jaar geleden dat ik hier mijn laatste bericht postte. Nochtans krijg ik regelmatig de melding dat iemand de blog bezocht heeft. Wie weet ik niet, maar waarschijnlijk iemand die hetzelfde meemaakt of antwoorden zoekt. Wie je ook bent, geef nooit de hoop op en blijf na je behandeling niet bij de pakken zitten, want er is nog een leven na borstkanker. Je blijft altijd een beetje in onzekerheid leven en wordt nog dagelijks geconfronteerd met wat je hebt doorgemaakt. Bij mij is dat o.a. de lege plek waar ooit mijn borst zat, ik heb destijds bewust gekozen om geen reconstructie te laten uitvoeren en ik blijf nog steeds bij die beslissing. Dan is er ook nog het lymfe-oedeem in mijn arm, dat onder controle is dankzij het dagelijks dragen van een armkous en de wekelijkse lymfedrainage. Door dat oedeem ben ik wat beperkter dan vroeger, maar het is allemaal te doen.

Niets van dit alles belet mij om van het leven te genieten. Ik geniet zelfs nog meer dan vroeger! Sinds twee jaar ben ik weer aan het werk in een volledig nieuw vakgebied. Ik heb mezelf omgeschoold tot marketing specialist, althans mijn baas vindt mij een specialist 😉. Ikzelf blijf liever bescheiden. Hoe dan ook, ik heb me verdiept in de wereld van de sociale media en internetmarketing en dat bevalt me zeer. Verder heb ik mijn hobby weer opgepikt en dat is bloggen. Mijn oude foodblog Culinair Atelier werd in een nieuw kleedje gestopt en kreeg de toepasselijke titel ‘Kook-Leef-Geniet, over plezier scheppen in de grote kleine dingen’.

Het is een food en lifestyle blog geworden met recepten, maar ook de dingen die ons bezighouden zoals ecologie, wandelen, tuinieren, reizen, cultuur etc. Iedereen is er welkom, maar we richten ons voornamelijk naar 50 plussers die net als ons zoveel mogelijk uit het leven willen halen, die kunnen relativeren en genieten van de kleine dingen.

Herken jij jezelf hierin? Bezoek dan zeker onze blog www.kookleefgeniet.be en/of volg ons op Facebook of Instagram of word lid van onze KookLeefGeniet groep op Facebook


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s